Seksdating relatie

Een seksrelatie is een relatie tussen twee mensen die elkaar voorzien van een behoefte. Het gaat puur om genieten en elkaar dat genot gunnen. Wel zijn er een aantal punten waar je op moet letten bij een seksrelatie. Het is belangrijk dat je een bepaalde afstand creƫert met je sekspartner. Als er een emotionele band tussen jullie is dan wordt het steeds moeilijker om het alleen bij seks te houden. Dus seks, seks en nog eens seks en geen romantiek. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd even makkelijk te zijn.

Een seksrelatie heeft net als een gewone relatie wel eerlijkheid nodig. Vertel de ander wat je van hem/haar verwacht en dat je enkel een seksrelatie wil. Breng niet te veel tijd met elkaar door, anders begint het wel heel veel op een gewone relatie te lijken. Maar blijf elkaar wel spreken, want anders heb je kans dat je seksrelatie naar een andere seksbuddy op zoek gaat.

Let bij een seksrelatie dus op de volgende punten!

  • Krijg geen gevoelens voor je sekspartner
  • Zorg voor duidelijkheid
  • Spendeer de tijd met elkaar voornamelijk met seks
  • Spreek regelmatig af

Waar scoor je een seksdate?

De snelste manier om een sekspartner te vinden is via het internet. Allereerst moet je in contact komen met mensen die ook op zoek zijn naar een seksrelatie. Er zijn seksdatingsites speciaal gericht op mensen die seks willen zonder al die verplichtingen die een gewone relatie heeft. De populariteit van deze sites is groeiende, elke dag melden nieuwe mensen zich aan die net als jij een sekspartner willen.

Seksdate scoren

Op sites als seksbuddy en buurmeisjes.be is het aanmelden gratis en kun je kijken welke andere mensen op zoek zijn naar een spannende seksdate.

Veel succes met het vinden van een sekspartner!

Over de auteur:

Fleur Peters is gespecialiseerd in het analyseren van online diensten namens consumenten.

Comments

Nicky (2 dagen geleden)

Ik ben nog niet aan toe voor een serieuze relatie. Daarom ga ik vaak op seksdating sites.

Joël (1 dag geleden)

Ik wil zooo graag een seksrelatie. Dankjewel voor de websites. Na het lezen van de reviews zijn het betrouwbare seksdaring sites.

Nicole111 (15 uur geleden)

Het heeft wel een punt. Als je hieraan begint is het alleen maar seks.

Jos123 (14 uur geleden)

Mijn vrouw is altijd bezig met haar werk. We hebben nu bijna tot geen meer seks meer. Heel erg bedankt voor deze seksdatingsites.

Corrie (5 uur geleden)

Deze tips vind ik echt te algemeen. Zelfs voor een onervaren iemand. Maar misschien heb ik het ook fout.

Commentaar gesloten vanwege spamberichten. Kom graag wat later terug.