Seksdating: Hoe pak je het aan?

Er zijn een aantal dingen waarop je moet letten als je naar een seksdating site gaat. In de voorgaande artikelen is al uitgelegd hoe je een betrouwbare seksdating site kunt vinden en hoe je daar te werk moet gaan. Maar er zijn een aantal dingen waarop je moet letten als jij je gaat inschrijven bij een van de vele seksdating websites.

Let op:

  • Mensen komen grotendeels voor seks als ze ingeschreven staan op een seks datingsite. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie neem dan juist een dating site waarbij seks niet prioriteit nummer 1 is.
  • Houdt er rekening mee dat de persoon waarin jij geïnteresseerd bent niet altijd dezelfde gevoelens voor jou kan hebben. Hij/zij zou bijvoorbeeld alleen seks willen hebben zonder verder ooit enig contact te hebben terwijl jij dat juist wel zou willen. Soms is 1x seks genoeg voor diegene en zal hij/zij daarna gewoon weer doorgaan met het genieten van de site en van de seks met andere mannen/vrouwen.
  • Raak vooral niet verliefd op een van de vrouwen/mannen op een van de seksdating sites. Daar heb je de ‘normale’ datingsites voor. De mensen staan ingeschreven bij een seksdating site om een reden. Het kan voor komen dat je gevoelens worden gekwetst door een persoon die jou interesse opwekt. Het komt echter weleens voor dat het gebeurt, maar kom niet voor die reden op een seksdating site.
  • Een spannend gesprek hoeft niet altijd te leiden tot een seksdate. Er zijn namelijk ook mensen op de site die alleen maar even een praatje willen maken om de eigen behoeftes te kunnen waarnemen.
  • Sommige mensen willen niet meteen een bericht krijgen met daarin ‘’je ziet er leuk uit, als het klikt zullen we dan een seksdate hebben?’’ Dat komt verder ongeïnteresseerd over en zo laat je alleen maar zien dat je op het innerlijk in gaat en meteen seks wil. Mensen hebben gevoelens en willen met respect behandeld worden. Ga dus eerst een leuk gesprek aan om er daadwerkelijk achter te komen of er een klik is en of diegene ook met jou een seksdate zou willen hebben. Soms moet je ervoor strijden om seks te hebben.

Conclusie

Ga niet naar een seksdating site met de bedoeling om een serieuze relatie te krijgen. Behandel de mensen verder met respect en ga niet meteen vragen om een seksdate. Daarbij is het niet handig om verliefd te worden op iemand die zelf alleen maar seks zou willen. Het kan weleens voor komen dat er een relatie ontstaat, maar die kans is klein. Houdt daar dus rekening mee. De kans bestaat dat mannen/vrouwen het contact verder verbreken na een seksdate met jou. Dit hoeft niet meteen met jou te maken te hebben, maar vooral om het feit dat ze seks willen en dat het liefst met verschillende mensen. Veel mensen willen namelijk snel variatie. Als je bang bent dat je hierdoor onzeker kan worden dan is een seksdating site niet aan te raden.

TIP: Probeer het nu zelf en heb snel gratis seks zonder verplichtingen.

Veel gratis sexplezier toegewenst!

Over de auteur:

Fleur Peters is gespecialiseerd in het analyseren van online diensten namens consumenten.

Comments

Quinty94 (3 uur geleden)

Goed om te lezen, zo denk ik er ook over. Sexdating is niet hetzelfde als gewoon daten... Kom bij mij niet aan met liefdesverklaringen na één keer seks!

Dirk22CM (1 uur geleden)

Een goede tactiek is het halve werk.

Commentaar gesloten vanwege spamberichten. Kom graag wat later terug.