Orgasme als medicijn

Klaarkomen, we zijn er allemaal gek op. Het gevoel is intens en je voelt je er gelukkiger door, maar wist je ook dat orgasmes medische klachten kunnen bestrijden? Wij van seksdatingreviews.com leggen je alle ins and outs uit over het orgasme.

Wat is een orgasme?

Een orgasme is het ontladen van seksuele spanning in je lichaam, om die te krijgen moet zorgen dat je genoeg zin hebt in seks en opgewonden genoeg raakt. Je stelt jezelf als het ware open voor seksuele prikkels. Die seksuele prikkels zijn bij ieder mens verschillend. De ene persoon wordt hitsig van het zien van een mooi lichaam, anderen weer door aanraking of streling van het lichaam en sommigen van seksuele fantasiën. Ook kun je natuurlijk opgewonden raken van het zien van sexy foto’s of erotische films, en natuurlijk seks. Deze opwinding wordt dan alleen maar versterkt en op een bepaald moment raak je een beetje in een roes en durf je de controle over je eigen lichaam even los te laten.

Klaarkomen is een speciaal gevoel, het kan per persoon per keer anders zijn. De ene persoon begint helemaal te trillen, terwijl het voor de ander als een vluchtig “nies” gevoel kan zijn. Ook kan het een kriebellend gevoel zijn, of gloei je van top tot teen. Alles kan. Wanneer je twijfelt of je een orgasme hebt gehad, dan is dat waarschijnlijk niet zo, anders zou je het weten. Je lichaam neemt de controle even over wanneer je klaar komt, het is een heerlijk gevoel om over je heen te laten komen.

Vanavond nog een orgasme?

Orgasme als medicijn wanneer je ziek bent

Naast het euforische gevoel van een orgasme is uit recent onderzoek gebleken dat een orgasme ook als medicijn gebruikt kan worden. Dat vonden wij natuurlijk goed nieuws. Daarom geven we 9 redenen waarom klaarkomen heel erg gezond is.

 1. De hik:
  Wanneer je klaarkomt activeer je je vagus zenuw. Deze zenuw loopt vanaf je hersenen naar je borst, buik en bekken. Volgens doctoren zou stimulatie van de vaus zenuw goed zijn tegen de hik, dus stop met adem inhouden, gewoon even de daad doen en de hik verdwijnt als sneeuw voor de zon.
 2. Natuurlijke pijnstiller:
  Als je klaarkomt komt er endorfine vrij. Dit stofje verhoogt je pijngrens met zo’n 70%, dus het zorgt er voor dat je tegen een stootje kan.
 3. Boost voor je immuunsysteem:
  Je lichaam maakt immunglobuline A aan, het is een chemische boost voor je immuunsysteem. Je wordt dus minder snel verkouden of grieperig, én je kan heel de wereld aan. Hoe meer orgasmes, hoe beter natuurlijk.
 4. Je wordt er vrolijk van!
  Klaarkomen werkt kalmerend, dit komt door het oxytocin hormoon. Dit hormoon zorgt ervoor dat de stoffen estorn, prolactine en cortisol vrijkomen, deze stofjes zitten in sperma. Dus heb je een down-dagje, dan weet je wat je moet doen.
 5. Loopneuzen zijn verleden tijd:
  Het prolactine hormoon, ja daar is ‘ie weer, zorgt ervoor dat je beter kunt ruiken. Dus die neusdruppels heb je ook niet meer nodig.
 6. Nooit meer slapeloze nachten:
  Een orgasme is de poort naar dromenland. Wanneer je seks hebt gehad slaap je als een roosje, dit komt door het kalmerende oxytocin stofje dat vrijkomt tijdens het wippen.
 7. Intieme zones blijven vitaal:
  Klaarkomen houdt de zaakjes beneden jong en strak. Er stroomt dan meer bloed naar die gebieden toe en dat spoelt het daar ook meteen schoon.
 8. Je hersenen worden ook gestimuleerd:
  Niet alleen je lichaam en je partner hebben baat bij een orgasme, je hersenen namelijk ook. Bloed stroomt tijdens een orgasme niet alleen naar beneden, maar ook boven in je hoofd is het feest. Wanneer je een orgasme hebt worden je hersenen op een positief gestimuleerd
 9. Sex is de beste work-out:
  Wanneer je seks hebt verbrand je enorm veel caloriën, wel iets minder dan in de sportschool, maar toch is ook dat mooi meegenomen.

TIP: NU sex met geile dames!

Single maar toch een orgasme?

Ben je vrijgezel en wil je na het lezen van dit artikel ook seks? Dan ben je op seksdatingreviews.com zeker aan het juiste adres. Wij hebben een aantal websites die we je graag aanbevelen zodat ook jij nog snel van bil kunt gaan!

Datingbord.nl: Want een orgasme met z’n tweeën is altijd beter dan alleen!

Buurmeisjes.be: Voor de zwoelste Belgische dames!

Over de auteur:

Fleur Peters is gespecialiseerd in het analyseren van online diensten namens consumenten.

Comments

Commentaar gesloten vanwege spamberichten. Kom graag wat later terug.