Discreet online vreemdgaan

Discreet online vreemdgaan

Of je nu in een seksloze relatie zit of gewoon behoefte hebt aan wat meer avontuur: Vreemdgaan is steeds normaler, online. In het echte leven rust er nog steeds een taboe op. Het is dan ook niet verbazend dat mensen steeds meer hun heil online zoeken als ze discreet vreemd willen gaan.

Seksdating websites

De ideale plaats om discreet vreemd te gaan zijn seksdating websites. Je kunt hier net zo lang anoniem blijven als je wilt, je vindt er andere mensen die ook willen vreemdgaan en de kans om betrapt te worden is minimaal. Als je over enkele zaken goed nadenkt.

Onherkenbaar een profiel

Om discreet vreemd te gaan, is het belangrijk dat je ook online niet te makkelijker herkend wordt. Maar je wilt je toekomstige sekscontact wel wat van jezelf laten zien. Gebruik daarom een onherkenbare foto of plaats een foto van een lichaamsdeel. Op die manier kan een ander lid wel zien wat voor vlees er in de kuip zit, maar voorkom je dat een bekende of, nog erger, je partner jou herkent.

Let ook op de informatie die je in je profiel zet. Wanneer jij uit een klein dorp komt, je eigen voornaam gebruikt als profielnaam en een foto plaatst waar je herkenbaar op staat, dan is het niet verwonderlijk als je opeens betrapt wordt.

**Waar en wanneer spreek je af **

Ook dit is iets om bij stil te staan. Je wilt ook niet door derden gezien worden als je net met je seksdate een hotel binnenloopt of een koffie neemt. Spreek dus ergens af waar jullie beiden er van op aan kunnen dat er geen bekenden zijn.

Als je relatie veel werkt of op tijden werkt dat jij vrij hebt, dan is het makkelijker afspreken dan wanneer je een smoes moet verzinnen. Probeer zo min mogelijk mensen hierbij te betrekken. Wanneer je bijvoorbeeld zegt dat je met vrienden iets gaat doen en een van je vrienden verspreekt zich, dan kan dit voor hele ongemakkelijke situaties zorgen.

Wat voor een sekscontact zoek je

Het meest ideale is iemand die ook vreemd gaat. Op die manier snappen jullie elkaar beter, ontstaan er geen verwachtingen die je niet waar kunt maken en hebben jullie beiden seksuele behoeftes die op elkaar aansluiten.

Geef dus in je profiel aan wat je zoekt. Vertel dat je een relatie hebt en dat je iemand buiten je relatie zoekt om seksueel plezier mee te beleven. De kans is dan veel groter dat je snel een contact vindt dat hetzelfde zoekt als jij en er zullen minder snel problemen van komen. Een succesvolle seksdate ligt in het verschiet.

_Vreemdgaan is normaler dan je zou denken, wat blijkt uit verschillende onderzoeken. Door er goed over na te denken en de juiste seksdating website te vinden, is het voor jou ook een eitje om discreet vreemd te gaan. _

Over de auteur:

Fleur Peters is gespecialiseerd in het analyseren van online diensten namens consumenten.

Comments

Commentaar gesloten vanwege spamberichten. Kom graag wat later terug.