DateSM.nl

DateSM.nl

Online dating kan op verschillende manieren en je kunt ook op zoek naar verschillende dingen. Wanneer jij stiekeme kinky fantasietjes hebt, kun je op DateSM terecht om iemand te vinden die dezelfde fantasietjes en wensen als jij heeft.

Waarom een kinky datingsite?

Heel veel mensen hebben een kinky kantje zonder het te beseffen. Op DateSM kun je daar iets mee doen. Het verschilt per persoon wat kinky is. Dat is afhankelijk van de ervaring die je al hebt en waar je open voor staat.

SM staat voor Sado Masochisme, maar wordt over het algemeen gebruikt als verzamelnaam voor een kinky seksuele voorkeur. Alles buiten de gangbare standjes en seksuele activiteiten kun je onder de noemer van SM plaatsen. Voor de ervaren SM’er zal dit een belediging zijn, maar het is enkel om duidelijkheid te verschaffen. De verschillende vormen kunnen tussen de leden zelf bepaald, besproken en uitgevoerd worden, en daar hoeft niet eens SM bij te komen kijken.

Wie zijn de leden op DateSM?

Er is vaak een standaard beeld van wat een sm’er zou moeten zijn, maar niets is minder waar. Het is niet iets wat toebehoort aan een bepaalde bevolkingsgroep. De leden zijn dus ook afkomstig uit heel Nederland en België en variëren in afkomst, maatschappelijke status en voorkomen.

Iedereen heeft verschillende wensen. Op de profielen kun je snel en makkelijk vinden of iemand bij jou en jouw fantasietjes past. Steek dus ook tijd en moeite in je eigen profiel om te zorgen dat de juiste leden jou ook snel vinden.

DateSM vindt het belangrijk dat de leden veilig en discreet op zoek kunnen naar een SM-date. De profielen worden met de hand gecontroleerd. Daarnaast is er een helplijn voor klachten, vragen en problemen.

De verschillende soorten SM-dates

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van SM. Zo zijn er mensen die van pijn houden, maar ook vernedering kan erg belangrijk zijn. In ieder geval is het zo dat er meestal een dominante en een onderdanige rol is. Er zijn ook een hoop mensen die deze rol afwisselen.

Het is in ieder geval meestal een spel dat gespeeld wordt, met een duidelijk begin en einde. Net als bij een spel worden er regels opgesteld en afspraken gemaakt. Het is belangrijk dat beide partijen zich aan de samen gemaakte afspraken houden.

Het is voor veel mensen een behoorlijke stap om toe te geven aan deze gevoelens en internet dating is dan een goede uitkomst. Hier kun jij je gedachtes en gevoelens bespreken en peilen. Wanneer je dat meteen op een date doet kan dit wat afschrikken. Je begint er dus meestal niet meteen over. Dankzij DateSM kun je dit soort zaken allemaal op voorhand bespreken.

_Meld je nu nog aan op DateSM.nl en ontdek jouw kinky kant en maak deze dan tot werkelijkheid. Ontmoet andere kinky leden met uiteenlopende interesses en wie weet welke grenzen jij nog gaat verleggen. _

Over de auteur:

Fleur Peters is gespecialiseerd in het analyseren van online diensten namens consumenten.

Comments

Commentaar gesloten vanwege spamberichten. Kom graag wat later terug.